Mostbet dəstəyə necə yazım

T-Rabbit

Mostbet dəstəyə necə yazım

Сообщение T-Rabbit »

Gecəniz xeyir. Mən mostbet destek axtarıram. Hesabımla bağlı problem var, pul yatırdım amma hesaba düşməyib. Bankdan çəkilib, amma mostbetdə yoxdu. 4 saat keçib. Canlı chatda robot cavab verir, adam çıxmır. Nömrə varmı? E-poçt yazdım, cavab yoxdu. Çox əsəbiyəm. Kimsə dəstəklə əlaqə saxlayıbsa, necə etsin? Xahiş edirəm kömək edin. Pulum 200 manatdı. Tez cavab gözləyirəm.
StTehnik

Re: Mostbet dəstəyə necə yazım

Сообщение StTehnik »

Salam dostum. Səni çox yaxşı başa düşürəm. Pulun hesaba düşməməsi ən pis hissdir. Amma təlaşlanma, bu tez-tez olur. Çox vaxt bank tərəfində gecikmə olur. Mostbetin telefon nömrəsi yoxdur, təəssüf ki. Canlı chatda robot cavab verir, amma bir hiylə var. "Operator" və ya "Mənə real insan lazımdır" yaz. Bir neçə dəfə təkrarla. Sistem səni növbəyə qoyacaq. Bəzən 10-15 dəqiqə gözləmək lazımdı.

Alternativ yol budur. Bu linkdən istifadə et: mostbet destek Orada birbaşa e-poçt ünvanı və onlayn forma var. Formaya yazarkən əməliyyat nömrəsini, ekran görüntüsünü əlavə et. Adətən 24 saat ərzində cavab verirlər. Mən özüm də bir dəfə belə problem yaşamışdım, pul 6 saatdan sonra düşdü. Bankın da iş günü önəmli ola bilər. Səbirli ol, pulun itməyəcək. Sağ ol.
Ответить